Найменування |
Місце проведення практики |
Відповідальний |
Час проведення |
Метод. забезпеч. |
І курс |
Навчальна практика "Вступ до фаху" для студентів І курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» |
Туристично-рекреаційні локації поблизу м.Рівне, об'єкти ПЗФ, Карпатський НПП та біосферний заповідник, гірськолижні комплекси, агросадиби та мініготелі Карпат |
Сергій Коротун
|
Визначається навчальним планом |
 |
Навчальна практика «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Туристично-рекреаційні локації поблизу м.Рівне, об'єкти ПЗФ, Карпатський НПП та біосферний заповідник, гірськолижні комплекси, агросадиби та мініготелі Карпат |
Оксана Конарівська
|
Визначається навчальним планом |
 |
ІІ курс |
Виробнича (технологічна) практика для студентів ІІ курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» |
Бази практик згідно укладених договорів |
Маргарита Яковишина |
Визначається навчальним планом |
 |
Виробнича (технологічна) практика для студентів ІІ курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Бази практик згідно укладених договорів |
Маргарита Яковишина |
Визначається навчальним планом |
 |
ІІІ курс |
Виробнича (організаційна) практика для студентів ІІІ курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» |
Бази практик згідно укладених договорів |
Оксана Конарівська |
Визначається навчальним планом |
 |
Виробнича (організаційна) практика для студентів ІІІ курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Бази практик згідно укладених договорів |
Оксана Конарівська |
Визначається навчальним планом |
 |
ІV курс |
Переддипломна практика для студентів ІV курсу, здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» |
Бази практик згідно укладених договорів |
Сергій Коротун |
Визначається навчальним планом |
 |
V курс |
Переддипломна практика для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» |
Бази практик згідно укладених договорів |
Оксана Конарівська
|
Визначається навчальним планом |

|