Відвідали Новоград-Волинський політехнічний фаховий коледж

08.09.2021 р. викладачі кафедри автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій НУВГП д.т.н., проф. Василець С.В. та к.т.н., доцент Літковець С.П. відвідали Новоград-Волинський політехнічний фаховий коледж.

Майбутнім абітурієнтам розповіли про спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Студентів коледжу ознайомили з правилами вступу, перевагами спеціальностей та їх освітніх програм, професорсько-викладацьким складом кафедри, сучасною лабораторною базою для навчання та проведення наукових і експериментальних досліджень, наявністю дуального навчання, співпрацею з роботодавцями, можливістю проходження практики та подальшого працевлаштування на провідних підприємствах Західного регіону, можливістю оформлення індивідуального навчального плану та вибору індивідуальної освітньої траєкторії навчання.

Окрема увага була приділена перевагам Національного університету водного господарства та природокористування, наявністю військової кафедри, гуртожитків для проживання, корпоративним сервісам університету, програмам академічної мобільності.

Керівництво та викладачі Новоград-Волинського політехнічного фахового коледжу високо оцінили якість освіти за спеціальностями 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» в Національному університеті водного господарства та природокористування та рекомендували студентам після закінчення коледжу продовжувати навчання в даному університеті.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування