Школа молодого викладача

Запрацювала Школа молодого викладача

07 лютого 2024 року на базі ННІ кібернетики, інформаційних технологій та інженерії  запрацювала Школа молодого викладача. Відбулася перша міжкафедральна зустріч  молодих викладачів  - Гаврилюка Максима, Бойчури Михайла та Сидора Андрія з наставниками школи. На занятті  були представлені візія та цінності Школи молодого викладача, план зустрічей на 2 семестр 2023-2024 н.р. Розглянуті методи та прийоми, щодо налагодження комунікації із студентським колективом, визначення лідера у групі, вміння співробітництва із лідером та групою. Обговорювалися різні види взаємостосунків між молодим викладачем та здобувачами освіти. Презентовано виставку посібників та книг на тему «Успішне проведення заняття у закладі вищої освіти». В організації зустрічі брали участь працівники наукової бібліотеки НУВГП.

Ініціаторами започаткування Школи молодого викладача виступило керівництво ННІ КІТІ та викладачі  кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики. Очолює Школу молодого викладача Ольга Юзик, доктор педагогічних наук, професор кафедри  КТЕК.

Візія Школи молодого викладача -  надання допомоги молодим викладачам у всесторонній професійній реалізації себе: ознайомлення з новими формами та методами навчання, професійні настанови щодо планування вебінарів та участі у майстер-класах з методики роботи зі здобувачами вищої освіти, навчання організації науково-дослідницької роботи молодих викладачів та активне залучення їх до проєктних груп із розробки нових проектів.

ШМВ передбачає організацію зустрічей із провідними фахівцями – академіками НАН України, докторами педагогічних наук, авторами та розробниками трендових підручників  та посібників із педагогіки та методик викладання фахових дисциплін, вчителями-методистами, заслуженими працівниками освіти України, провідними фахівцями ІТ галузі.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування