Cемінар з елементами неформальної освіти

В рамках навчальної дисципліни  «Сенсори і виконавчі елементи» здобувачі вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інтернет речей», спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» на онлайн семінарі презентували власні навчально-дослідницькі роботи

Час проведення: 4 грудня 2020 09:40 – 11:30 (Київ)
Під час семінару, зокрема, були представлені цікаві доповіді:

Сенсорні екрани – підготував студент групи ІПЗ-21інт Марченко Юрій Віталійович
Принцип роботи цифрової камери – підготував студент групи ІПЗ-21інт Коваль Ігор Леонідович
Розглядались такі фотосенсори як CCD та CMOS матриці, сенсорні екрани, їх типи (резистивні, ємнісні, оптичні, інфрачервоні та на поверхнево-акустичних хвилях), особливості їх конструкції та застосування, принципи роботи, а також історія створення і сучасні технології (наприклад HDR - High Dynamic Range).

Також під час семінару студенти групи ІПЗ-31 Семенюк Владислав Віталійович, Костюк Максим Володимирович та Шаламай Вадим Валерійович прозвітувались (і представили сертифікати) з проходження відкритих онлайн-курсів  Coursera – Sensors and Sensor Circuit Design / https://www.coursera.org/learn/sensors-circuit-interface, від University of Colorado, Boulder. (4 weeks of study, 6-10 hours/week = 32 hours).

Скориставшись нагодою, Марченко Ю.В. та Коваль І.Л. продемонстрували колегам свої напрацювання та в цілому можливості програми PSoC® Creator™ для створення вимірювальних систем на базі PSoC (programmable system on a chip) - програмованої системи, яка вміщує функціональні складові ряду пристроїв на одному чипі і крім процесорного ядра містить матрицю цифрових та аналогових блоків (розробка компанії Cypress Semiconductor).

Визнання (перезарахування) результатів навчання набутих у такій неформальній та інформальній освіті дозволять студентам не тільки розширити та поглибити отримані на курсі знання але й перезараховуються як частина курсу. Детальніше – тут: http://nuwm.edu.ua/sp/neformalna-osvita .

к.т.н., доц. С.Клімов

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування