Гостьова лекція для ОП «Цифрові технології дистанційної освіти»

Програмні засоби та платформи дистанційної освіти» для групи ЦТ-31


Під час проведення заняття з дисципліни «Програмні засоби та платформи дистанційної освіти» для групи ЦТ-31 спеціальності «Професійна освіта (цифрові технології)» освітньої програми «Цифрові технології дистанційної освіти» було запрошено фахівця-практика – заступника директора Центру незалежного оцінювання НУВГП Зощука Віталія Олеговича.

Темою лекції було ознайомлення здобувачів із принципами організації роботи системи управління навчанням MOODLE в НУВГП. Віталій Олегович повідомив здобувачам зміст внутрішніх нормативних документів та основні вимоги до наповнення сторінок освітніх компонент. Було показано особливості роботи системи з контролю за діями користувачів, як здобувачів, так і викладачів. Цікаво було дізнатися про поширені помилки користувачів, дії адміністраторів системи, автоматичне формування звітів та їх зміст, формат спілкування адміністраторів MOODLE з користувачами та багато іншого.

Для студентів було надзвичайно корисно побачити і почути безпосередньо від фахівця про зміст роботи адміністратора системи управління навчанням. Адже така діяльність може стати їх майбутньою професією, оскільки вміння, що спрямовані на організацію та управління дистанційним навчанням мають пряме відношення до програмних результатів і компетентностей здобувачів даної освітньої програми.

У результаті зустрічі є розуміння актуальності обраної професії та необхідності навичок роботи з сучасними програмними засобами і платформами, що дійсно використовуються на практиці.

Дякуємо Віталію Олеговичу за демонстрацію основних можливостей адміністратора MOODLE і цікаву розповідь! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

Доцент кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики,
Бабич Т.Ю.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування