Економічні ребуси очима завтрашніх аналітиків

Уже очікуваною традицією для «манівців» став круглий стіл на тему «Економічні ребуси очима завтрашніх аналітиків». Серед доповідачів - небайдужі до нашого майбутнього дослідники, старшокласники Рівненської
Української Гімназії, Рівненської гімназії «Гармонія», Обласного наукового ліцею, Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП, Володимирецького ліцею «Колегіум».

Тематикою дискусії були непрості питання сьогодення: економіка України в період виходу з пандемій, потенціал відновлювальних джерел енергії для українців, проблеми запровадження електронних державних послуг, фінансовий колапспенсійного забезпечення, альтернативи запровадження адресної соціальної допомоги, очікування нашого близького та досить несподівано – захоплюючого майбутнього та ін. Доповідачам приємно було почути про оцінку своїх кроків та їх подальшу перспективу від директора МАН О.А. Андрєєва, директорки ННІЕМ НУВГП Н.Е. Ковшун, поради щодо розвитку тематики від методиста МАН А.І. Тимощук. Почуті доповіді – це виступи на студентських наукових конференціях, основа подальшої роботи в рамках підготовки до обласного конкурсу МАН.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування