У межах реалізації циклу відкритих лекцій для академічної спільноти університетів-учасників ініціативи від The Grassroots Institute (Канада) запрошуємо 17 червня 2022 року на лекцію «Rural-Urban Linkages and Sustainable Food Systems» («Стійкі системи постачання продуктів: сільські та міські зв’язки») проф. Парвіза Коохафкана, Президента Форуму Всесвітньої сільськогосподарської спадщини (Італія).
Цільова аудиторія: науковці, аспіранти, студенти.
Лекція стосуватиметься аналізу доступності глобальних ресурсів для вирішення питань продовольчої безпеки в урбанізованому світі та стійкості сільського господарства й продовольчих систем для забезпечення продовольством населення світу. Будуть обговорені вимоги продовольчої та харчової безпеки для міст і приміських районів, а також представлені політика та інструменти посилення зв’язків між містом і селом з метою забезпечення сталих продовольчих систем.
Деталі лекції за посиланням.
Коли: 17 червня 2022 року о 17.00 (за київським часом) на платформі ZOOM. Реєстрація на лекцію – обов’язкова!
Ідентифікатор лекції та посилання на реєстрацію: 984 2553 9290.
Із повним переліком лекцій можна ознайомитися за посиланням.
Всі лекції є БЕЗКОШТОВНИМИ. Запрошуємо до завчасної реєстрації.
Читайте нас також у соціальних мережах:
Схожі оголошення за тематикою
-
«Всесвітні студії» – освітня програма для молодих лідерів
До 15 травня 2021 року програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука приймає заявки на...
-
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт
Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляє про проведення IV...
-
Інформаційний захід МОН
21 вересня о 10:00 відбудеться вебінар щодо запуску Міністерством освіти і науки України...
-
Семінарі “Water Management and Environmental Engineering”
Шановні колеги! Запрошуємо Вас прийняти участь у семінарі “Water Management and Environmental...
-
Стипендії для навчання в Республіці Албанія
Міністерство освіти і науки України, у зв’язку з ініціативним листом Посольства України в...
Залиште свій коментар
- Залишити коментар як гість. Зареєструватися або авторизуватися.