Одеський національний технологічний університет запрошує студентів до участі у міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024».
Конкурс проводиться під егідою Міністерства освіти і науки України та об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону і Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі.
Участь у конкурсі безкоштовна, мова конкурсу – англійська.
Конкурс проводиться за наступними напрямами:
- Харчова наука і технології.
- Економіка і управління.
- Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка.
- Енергетика та енергоефективність.
- Екологія та охорона навколишнього середовища.
- Туризм та готельно-ресторанна справа.
Для участі у конкурсі необхідно заздалегідь зареєструватися до 01.02.2024 надіслати в електронному вигляді конкурсну роботу англійською мовою та відомості про авторів (за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).
Автори кращих наукових робіт будуть запрошені до участі у підсумковому вебсемінарі для наукової доповіді та захисту роботи.
Більш детальну інформацію представлено на офіційному сайті
Читайте нас також у соціальних мережах:
Схожі оголошення за тематикою
-
«Всесвітні студії» – освітня програма для молодих лідерів
До 15 травня 2021 року програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука приймає заявки на...
-
BridgeUSA: Обмін для українських викладачів
Американські ради з міжнародної освіти в Україні раді оголосити новий конкурс на участь у програмі BridgeUSA!
-
I етап студентської Всеукраїнської олімпіади з математики
Запрошуються студенти НУВГП! 30 листопада (четвер) 2023 року відбудеться I етап студентської...
-
Mitacs Globalink Research Internship 2023
Канадська організація Mitacs 11 серпня розпочала набір студентів для участі у...
-
Акредитаційна експертиза ОПП Інформаційні технології в бізнесі
В Національному університеті водного господарства та природокористування проводиться акредитаційна експертиза...
Залиште свій коментар
- Залишити коментар як гість. Зареєструватися або авторизуватися.