ОПП "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, подана на сайті НУВГП для обговорення, складає позитивне враження. Вона зрозуміла, послідовна, логічно-структурована і орієнтована на актуальні потреби сфери гостинності у сучасних умовах. Освітні компоненти, подані до розгляду в ОПП, забезпечують програмні результати навчання, які відображають сучасні вимоги роботодавців до особистісних і професійних якостей випускників. Навички, вміння та знання у сфері готельно-ресторанної справи, які пропонується здобути під час навчання, дозволять випускникам виконувати свої професійні функції та бути висококваліфікованими та затребуваними фахівцями.
Випускниця 2024, бакалавр з готельно-ресторанної справи - Уденко Софія.
Вікторія Попова, випускниця кафедри туризму і готельно-ресторанної справи НУВГП за спеціальністю "Туризм" 2019 року. Адмістратор ресторану " Klosterhaus", місто Брістоль, Великобританія
Корчик Наталія Михайлівна, завідувач філії кафедри туризму та ГРС при СТ "Живий продукт" доцент, к.техн.н.
к.е.н., доцент Скорина Тарас Миколайович, завідувач філії кафедри туризму та готельно-ресторанної справи при ТОВ "ІМПРЕССА", м. Київ