Захист магістерських робіт спеціальності 208 «Агроінженерія»

В грудні 2023 року на кафедрі агроінженерії успішно відбувся захист випускових кваліфікаційних магістерських робіт студентів спеціальності  208 «Агроінженерія».

На кафедрі агроінженерії під час захисту магістерських робіт студенти висвітлили питання конструювання, розрахунку, удосконалення, створення і дослідження нових робочих органів сільськогосподарських машин, засобів механізації, електрифікації та автоматизації сільськогосподарського виробництва. Всі магістранти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання. Відзначено, що магістерські роботи є самостійними завершеними дослідженнями та мають актуальність, наукову новизну й спрямовані на розв’язання практичних проблем сьогодення.

Колектив кафедри агроінженерії вітає випускників з успішним захистом та отриманням освітнього ступеня магістра. Бажаємо успіхів у майбутній роботі, натхнення, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.


 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування