Виїзне заняття проводилося для студентів спеціальності 275 «Транспортні технології»

15.12.2022 року студентам різних курсів (групи ТТ-11і, ТТ-21, ТТ-31) спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному  транспорті)» проведено практичне заняття на виробництві з навчальних дисциплін  «Організація і регулювання дорожнього руху» та «Організація, регулювання і безпека дорожнього руху».

Виїзне заняття проводилося під керівництвом старшого викладача кафедри транспортних технологій та технічного сервісу Дорощук Вікторії Олександрівни в  Управлінні патрульної поліції в Рівненській області Департаменту патрульної поліції.

Начальник відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Рівненській області Департаменту патрульної поліції Коханюк Сергій Ростиславович провів студентам пізнавально-інформативну екскурсію територією та відділами установи. Студенти ознайомилися з особливістю організації і регулювання дорожнього руху, видачі дозволів на перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом, погодження схем маршруту пасажирських маршрутних транспортних засобів, оформлення та підписання проектної документації, здійснення обстеження транспортних потоків та технічного стану рухомого складу за допомогою автомобілів-лабораторій, важливістю дотримання правил дорожнього руху, а також законодавчих і регламентуючих вимог до облаштування дорожньої інфраструктури. Працівники відділів детально розповіли про свою діяльність, продемонстрували роботу різної апаратури, яку використовують патрульні поліцейські під час чергувань, а також яке вони мають обмундирування.

Начальник Управління патрульної поліції в Рівненській області Мерчук Сергій Юрійович надав детальну інформацію щодо виконання професійних обов’язків поліцейськими, акцентував увагу присутніх на специфіці даної професії та можливості кар’єрного зросту відповідальних працівників.

Практичне заняття студентів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» дає можливість перевірити вже отримані теоретичні знання на виробництві. Зважаючи на високий рівень теоретичної підготовки, підкріпленої практичною складовою студенти отримали реальні пропозиції щодо працевлаштування в Управлінні патрульної поліції.

Дорощук Вікторія Олександрівна

старший викладач кафедри транспортних

технологій та технічного сервісу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування