Виїзне заняття на підприємстві міжнародної компанії Вераллія Україна

17 листопада 2023 року студенти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» разом із доцентами кафедри будівельних, дорожніх та меліоративних машин Нечидюком Анатолієм Анатолійовичем та Серілком Дмитром Леонідовичем провели виїзне заняття на заводі Вераллія Україна з виробництва скляної упаковки для напоїв і продуктів харчування. Ця компанія є частиною міжнародної групи Вераллія з головним офісом у Парижі та позиціонується як європейський лідер та третій у світі виробник скляної упаковки.

Під час візиту студенти отримали вичерпну інформацію про історію та мету компанії, яка визначає свою місію в переосмисленні ролі скла для сталого майбутнього. Проблеми споживання та управління відходами стали великим викликом для сучасного світу і Вераллія виступає важливим гравцем у переході до стійкої упаковки.

Після інструктажу з техніки безпеки студенти відвідали цех сировини та цех виробництва. В цеху сировини вони детально розглянули обладнання, необхідне для підготовки сировини для виготовлення скляної упаковки, а це – мостові крани з грейферним робочим обладнанням, вібросита, щокові дробарки, транспортери та елеватори, бункерні установки, лопатеві змішувачі, сушильні барабани, автоматизовані дозатори сировини. Також ознайомилися з повторним використанням та переробкою скла, що визначається як важливий етап, спрямований на заощадження матеріалів та енергії.

На гарячій та холодній ділянках виробництва студенти отримали унікальну можливість поглибити знання про технологію виготовлення скляної тари та ознайомитися з інноваціями, що впровадженні у виробництво.

 Наш випускник спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», а нині інженер-конструктор підприємства Сідун Вадим, поділився своїм досвідом та розповів про особливості своєї роботи. Порадив студентам на що звернути увагу при вивченні дисциплін освітньої програми «Створення та експлуатація машин та обладнання», окреслив перспективи для студентів у сфері галузевого машинобудування. Важливо відзначити, що компанія пропонує студентам різноманітні можливості для проходження практики.

Колектив кафедри будівельних, дорожніх та меліоративних машин НУВГП  висловлює щиру подяку компанії Вераллія Україна за співпрацю та вагомий внесок у підготовку майбутніх фахівців, інженеру механіку цеху сировини Валерієві Бадинському, інженеру з підготовки виробництва Ігореві Тимощуку та фахівчині з персоналу Анастасії Зубенко за супровід виїзного заняття.

 

Доц. кафедри будівельних, дорожніх та меліоративних машин
Серілко Дмитро Леонідович

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування