Успішний захист бакалаврських робіт спеціальності 208 «Агроінженерія».

З 26 по 28 червня  2024 року на кафедрі агроінженерії успішно відбувся захист бакалаврських робіт студентів спеціальності  208 «Агроінженерія».

Захист бакалаврської роботи – це не лише можливість продемонструвати глибоке розуміння своєї теми, а й виявити вміння думати на ходу, відповідаючи на запитання комісії, дає змогу переконати комісію у глибині ваших знань.

Члени комісії гідно оцінили підготовленість студентів та зазначили, що представлені роботи відрізнялися актуальністю тем, глибиною досліджень та інноваційним підходом. Всі студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання. Відзначено, що бакалаврські роботи є самостійними завершеними дослідженнями та мають актуальність й спрямовані на розв’язання практичних проблем сьогодення.

Вітаємо наших випускників із успішним захистом дипломів! Бажаємо вам натхнення і успіхів на вашому професійному шляху. Нехай ваші проєкти приносять радість людям і гармонію природі. Нехай кожен ваш день буде наповнений новими ідеями та можливостями для творчості. Пам'ятайте, що ваші знання і вміння здатні змінити світ на краще. Вітаємо вас з цим чудовим досягненням і бажаємо невичерпної енергії, щастя і процвітання у всіх ваших починаннях і мирного сонячного неба!

Надія Ювчик
старший викладач кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування