Участь в акселераційній програмі BGV Hardware Accelerator

29 травня 2024 року представники  кафедри агроінженерії разом зі студентами  відвідали Державний університет «Житомирська політехніка».

ТОВ «Науковий парк Житомирської політехніки» реалізовує акселераційну програму BGV Hardware Accelerator для підтримки технологічних стартапів. У рамках програми  відібрано 10 команд-учасників, однією з яких є студенти спеціальності «Агроінженерія» та викладачі кафедри агроінженерії. Мета акселератора - це пошук та залучення талановитих інженерів, а також створення в Україні сучасних інноваційних продуктів для розвитку технологічних бізнесів за напрямами: автоматизовані виробництва, робототехніка та інтернет речей, автомобільна промисловість, медичні технології, дрони, екотехнології, енергетика тощо. Завдяки головному спонсору акселератора – інвестиційній групі BGV – кожна команда-учасник отримає грант для закупки необхідних матеріалів та комплектуючих для реалізації проєкту. Після завершення акселераційної програми учасники зможуть продемонструвати експертному журі свої напрацювання, а переможці отримають подальшу фінансову та юридичну підтримку для розвитку стартапу у ринковий бізнес-проєкт. Коли наукові розробки та дослідження переростають в підприємницькі ініціативи, це є один із пріоритетних напрямів, який дозволить університету розвиватися.
Колектив кафедри «Агроінженерії» Національного університету водного господарства та природокористування дякує Михайлу Псюку та Державному університету «Житомирська політехніка» за співпрацю.

Надія Ювчик
старший викладач кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування