Тренінг в рамках Тижня безпеки дорожнього руху для студентів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

 

В рамках 7-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, проведення якого заплановано з 13 по 19 травня 2024 року, студентам 3 курсу спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному  транспорті)» під керівництвом старшого викладача кафедри транспортних технологій та технічного сервісу Дорощук Вікторії Олександрівни проведено тренінг в межах дисциплін «Безпека руху» та «Організація і регулювання дорожнього руху».

Студенти мали можливість продемонструвати знання правил дорожнього руху на картингу, що знаходиться на території готельно-ресторанного комплексу «Географія». Директор готельно-ресторанного комплексу Михайло Поліщук, який є випускником спеціальності Транспортні технології, ознайомив студентів з роботою картингу, організацією безпечного водіння та проведенням технічного обслуговування автомобілів.

Михайло Андрійович провів тренінг для студентів щодо безпеки на дорогах та правил паркування, використовуючи інноваційні технології, якими облаштована зала для конференцій готельно-ресторанного комплексу «ОТТО».

Здобувачі вищої освіти спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) отримали практичні навички з організації та безпеки дорожнього руху та масу позитивних емоцій.

Дякуємо Михайлу Андрійовичу за цікаву зустріч та незабутні враження!

Дорощук Вікторія Олександрівна
старший викладач кафедри транспортних
технологій та технічного сервісу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування