Точне землеробство від компанії «Френдт»

Директором ТОВ «Френдт» Богданом Кругликом було проведено відкриту лекцію для студентів спеціальності “Агроінженерія”, “Агрономія” та викладачів.
Лекції від фахівців – практиків аграрної галузі – це завжди цікава, новітня інформація, нові фішки й набуття безцінних фахових навичок нашими студентами. Але сьогоднішні коментарі наших студентів, які можливо не проявили високої активності у спілкуванні зі спікером, були новими для нас!
23 березня 2024 року для студентів спеціальності “Агроінженерія” , “Агрономія” та викладачів директор ТОВ «Френдт» Богдан Круглик провів відкриту лекцію на “Точне землеробство” про сучасні системи, що виробляє компанія «Френдт», яка являється одним з провідних виробників систем для автоматизації процесів при обробці землі, посадці та зборі сільськогосподарських культур. Також було розкрито велику кількість новинок, які впроваджуються компанією «Френдт» в системи точного землеробства.
Викладачі кафедри та студенти мали змогу задати питання та отримали вичерпні відповіді, а також набути практичних навичок у використанні систем “ Френдт ”.
Після проведених лекцій Круглик Богдан Валерійовичнадав пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійних програм «Агроінженерія».
Колективи кафедр агроінженерії та агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка Національного університету водного господарства та природокористування висловлюють щиру подяку директору ТОВ « Френдт» Круглику Богдану Валерійовичу за змістовну й цікаву лекцію, живе й невимушене спілкування зі студентами.

Микола Голотюк
доцент кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування