Студенти спеціальності "Прикладна механіка" відвідали ПрАТ Агроресурс

29 лютого 2024 року, здобувачі вищої освіти, що навчаються за ОП "Верстати та технології механічної обробки матеріалів" в рамках дисципліни "Основи мехатроніки" та для ознайомлення з майбутньою професією, відвідали підприємство "Агроресурс".

ПрАТ «Агроресурс» виробляє опалювальну та водонагрівальну техніку власної конструкції під торговими марками «Данко», «Рівнетерм» та «ОК». Вся продукція випускається на сучасному високотехнологічному устаткуванні: штампувальні лінії фірми Amada (Японія), листозгинальні преси Finn-Power (Фінляндія) і Amada (Японія), конвейєри для збирання продукції, автоматизована лінія порошкового фарбування Ideal-Line (Данія).

Головний технолог підприємства Опанасюк Петро Іванович провів екскурсію для студентів та показав як влаштоване виробництво, розказав про всі етапи циклу виготовлення продукції від конструювання до пакування готової продукції, задачі і виклики які стають перед фахівцем: конструктором, технологом, оператором верстата з ЧПУ.

Дякуємо Петру Івановичу, працівникам підприємства та генеральному директору Редьку Влодимиру Миколайовичу за пізнавальну зустріч!

Олег СТРІЛЕЦЬ,
доцент кафедри ТМІГМ

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування