Студенти спеціальності «Агроінженерія» приймають участь в науково-практичних конференціях

У Національному університеті водного господарства та природокористування в рамках «Фестивалю науки 2024», на базі кафедри агроінженерії та кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка, відбулася ІІ- га Міжкафедральна науково-практична конференція «Поєднання професійних підходів агронома та агроінженера у вирішенні сучасних проблем агровиробництва».

Метою конференції є залучення студентів, аспірантів, молодих вчених до науково-практичної діяльності; пошуку рішень з актуальних проблем механізації сільського господарства, встановлення контактів між вченими, обмін науковими результатами та дослідницьким досвідом.

Сільське господарство України потребує технологічного переозброєння високоефективними, надійними, енергозберігаючими технічними засобами. Не менш важливим є підготовка висококваліфікованих спеціалістів, які зможуть працювати на сучасній техніці. 

З ґрунтовними доповідями на конференції виступили здобувачі вищої освіти, аспіранти, докторанти, викладачі спеціальностей 201 «Агрономія» та 208 «Агроінженерія». Учасниками конференції були зроблені цікаві, змістовні доповіді які супроводжувались презентаціями. Подана під час доповідей інформація, викликала серед учасників неабиякий інтерес. Учасниками конференції були зроблені доповіді, тематика яких стосувалася зокрема застосування різних типів безпілотних літальних апаратів (агродронів) у сільському господарстві, використання універсальної сівалки KUHN ESPRO 6000 R, оптимізації обробітку ґрунту з використанням розпушувачів KUHN, методики вирощування овочевих культур (салат) з використанням аквапоніки та гідропоніки.

В ході конференції відбувся своєрідний обмін досвідом між майбутніми фахівцями у галузі агрохімії та агроінженерії.

 Науково-педагогічних склад кафедри агроінженерії вітає всіх студентів, що брали участь у конференції та бажає подальших успіхів у подальших їх наукових досягненнях. Всім бажаємо добра, здоров’я та миру. Разом до перемоги!

 

Микола Голотюк,
доцент кафедри агроінженерії 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування