Студенти спеціальності «Агроінженерія» отримали подарунок від дистриб’ютера всесвітньо відомої фірми

27 лютого 2020 року доцент кафедри будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання Бундза Олег Зіновійович взяв участь у технічному семінарі CHINT ELECTRIC

, що був організований за підтримки ТОВ «Енергобуд» - офіційного дистриб’ютора «Чинт Електрикс Україна» в Рівненській області.
Робочий час семінару був поділений на 4 частини. У першій частині семінару спікери ознайомили присутніх з історією компанії TM CHINT.
Друга та третя частина семінару була присвячена асортименту продукції компанії TM CHINT. Спікери семінару пояснювали присутнім не тільки принцип дії чи особливості конструкції того чи іншого пристрою, а й принципові відмінності презентованої моделі пристрою від попередніх поколінь. Доповідь була настільки цікава, що спонукала зробити аудіо запис семінару. Крім мультимедійних матеріалів присутнім демонстрували готові зразки презентованої продукції.
В кінці семінару представник ТОВ «Енергобуд» передав Бундзі О.З. комплект з 21 зразка комутаційного обладнання компанії TM CHINT, адаптованого до застосування в навчальному процесі, зокрема для демонстрації у процесі вивчення дисциплін «Машиновикористання в переробній галузі»  «Машиновикористання у тваринництві», та у ході проведення занять у студентському науковому гуртку. 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування