Студент спеціальності «Агроінженерія» приймає участь кемп MHP AGRI Future.

З 18 по 20 червня 2023 року на Вінниччині компанія МХП організувала кемп MHP AGRI Future для студентів аграрного напрямку.

Протягом заходу учасники відвідали Внутрішньогосподарський комплекс виробництва комбікормів (ВКВК), де відбулася екскурсія, що дозволила ознайомитися з усіма процесами та аспектами всередині. Також на полях "МХП-Зернопродукт" була продемонстрована передова сучасна агротехніка, включаючи роботу агро-дрона. Учасники також мали можливість поспілкуватися з керівниками аграрного напрямку та HR-представниками. Метою заходу MHP AGRI Future було надати студентам аграрного напрямку унікальну можливість поглибити свої знання та розуміння процесів у сільському господарстві та агропромисловому секторі. Через екскурсії, демонстрації передової техніки та зустрічі з керівниками галузі, студенти могли побачити практичні аспекти роботи в аграрній сфері, розширити свої професійні контакти та збагатити своє уявлення про можливості кар'єри в цьому напрямку.

Кафедра агроінженерії висловлює щиру подяку компанії МХП за співпрацю та вагомий внесок у підготовку майбутніх фахівців .

 

Микола Голотюк
доцент кафедри агроінженерії

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування