Продовження практичної підготовки студентів спеціальності 274 "Автомобільний транспорт"

В рамках запланованих заходів періоду практичної підготовки, здійснена екскурсія до виробничих потужностуй групи компаній “Автоград”.

На сьогодні група компаній "Автоград" представляє 6 автомобільних брендів. На території Рівненської обл. представлені офіційні дилерські центри: Renault, Nissan, Skoda, Fiat, Honda, Hyundai. Студентам було продемонстровано основні виробничі потужності підприємства та проведено фахівцями майстер-класи деяких видів робіт з технічного обслуговування автомобілів. На базі підприємства уже декілька років працює філія кафедри автомобілів та автомобільного господарства, що дозволяє залучати студентів до реального виробничого процесу в межах практичної складової окремих освітніх компонентів. Також слід відмітити тісну співпрацю кафедри ААГ і підприємства "Автоград" в рамках дуальної освіти.

Загалом, студенти залишилися задоволені від даного заходу та виявили бажання у проведенні практичної складової навчальних дисциплін на виробничих потужностях підприємств такого рівня. В свою чергу керівництво кафедри ААГ щиро вдячне предстаникам групи компаній "Автоград" за багаторічну співпрацю під час підготовки студентів спеціальності "Автомобільний транспорт"

 

Ст. викладач кафедри ААГ

Сергій Морозюк

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування