Практичні заняття студентів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» на інноваційному терміналі «Нової пошти»

 

08.05.2024 року студентам 3 курсу спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному  транспорті)» в рамках «Фестивалю науки» та дисципліни «Проектування транспортно-складських комплексів» під керівництвом старшого викладача кафедри транспортних технологій та технічного сервісу Дорощук Вікторії Олександрівни проведено практичне заняття на інноваційному терміналі «Нової пошти» у вигляді тренінгу.

Студенти ознайомилися з одним з інноваційних терміналів в новітній логістичній інфраструктурі «Нової пошти», який оснащений обладнанням, що дозволяє швидко сортувати посилки. Ключовий елемент цієї системи – сканер штрих-коду, який завдяки конструкції дає можливість сканувати штрих-код на посилці з п’ятьох сторін і розподіляти по напрямках за допомогою конвеєрів, звідки завантажуються безпосередньо в автомобілі.

Виконуючий обов’язки заступника терміналу провів цікаву пізнавальну екскурсію територією, ознайомив студентів з особливістю надання транспортно-логістичних послуг, організацією транспортно-технологічного процесу на терміналі, роботою сортувального обладнання.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) мали можливість попрацювати на лінії сортування дрібних посилок, з програмним забезпеченням та допоміжними пристроями.

Дякуємо дирекції інноваційного терміналу «Нової пошти» за цікаву пізнавальну, змістовну зустріч!

Дорощук Вікторія Олександрівна
старший викладач кафедри транспортних
технологій та технічного сервісу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування