Практичне заняття у Рівненському НДЕКЦ МВС

Для спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті)  відбулося виїзне практичне заняття у Рівненський Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Метою виїзного заняття було підвищення загальноосвітнього теоретичного і практичного професійного рівня здобувачів вищої освіти шляхом ознайомлення з розслідуванням та оформленням ДТП, оволодіння необхідними прийомами та практичними навиками пошуку оптимальних рішень при проведенні автотехнічної експертизи.

Фахівці центру ознайомили студентів з дослідженням технічного стану транспортних засобів та обставин і механізму ДТП. Детально розповіли про  встановлення механізму пригоди та його елементів: швидкості руху (при наявності слідів гальмування), гальмового та зупинного шляхів, траєкторії руху, віддалі, пройденої ТЗ за певні проміжки часу, та інших просторово-динамічних характеристик пригоди, а також як встановлювати несправності транспортного засобу, які загрожували безпеці руху.

Студенти, які були на практичному занятті, не тільки набули додаткових знань, а й мали можливість побачити технічні засоби, які використовують для проведення експертиз.

Дякуємо експертам Рівненського НДЕКЦ МВС  за цікаву та змістовну зустріч!

Мартинюк Софія Петрівна, діловодка кафедри ТТіТС

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування