Перемога в міжнародному конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Агроінженерія»

Відбувся міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство», спеціальність «Агроінженерія»

Миколаївський національний аграрний університет було визначено базовим закладом вищої освіти для проведення Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство». На конкурс було подано 354 проєкти з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 30 університетів таких країн як: Польща, Латвія, США, Молдова, Чехія, Словаччина, Болгарія, Грузія, Боснія і Герцоговина та ін. Упродовж 11-12 червня 2024 р. за кожним напрямком конкурсу були проведені підсумкові науково-практичні конференції по захисту проєктів. Метою Конкурсу є інтеграція України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв’язків, виявлення та підтримка найбільш талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці, конкурентоспроможної на міжнародному ринку праці.

Від Національного університету водного господарства та природокористування на Конкурс було направлено п’ять студентських наукових робіт. За результатами захисту наукових робіт зі спеціальності «Агроінженерія» диплом II ступеня вибороли спільно студентка спеціальність 208 «Агроінженерія» Давидюк Софія, Національний університет водного господарства та природокористування, науковий керівник доцент Бундза Олег Зіновійович та студент Пьотркевич Олександра Державної академії прикладних наук, м. Хелм, Республіка Польща, науковий керівник доцент Цимерман Яцек.

Кафедра агроінженерії навчально-наукового механічного інституту НУВГП вітає Софію та її наукового керівника із блискавичною перемогою! Бажаємо творчого натхнення, професійного зростання та подальших наукових здобутків! Пишаємося нашими талановитими студентами!

Микола Голотюк
доцент кафедри агроінженерії

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування