Ознайомча практика та практична підготовка студентів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» в онлайн форматі

21 лютого в межах практики та практичної підготовки студенти всіх курсів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» прийняли участь в онлайн-зустрічі з працівницею нідерландського офісу тайванської компанії Evengreen .

 

Про розвиток морських контейнерних перевезень в Україні розповіла Дорощук Вікторія Олександрівна, старший викладач кафедри транспортних технологій та технічного сервісу, продемонструвавши відеоролик щодо міжнародних морських та автомобільних контейнерних перевезень. Студенти мали можливість поспілкуватися з випускницею спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному  транспорті)» Кравець Оленою Миколаївною, яка працює логістом в Нідерландах в тайванській компанії Evergreen, офіси якої знаходяться в різних куточках світу, в тому числі і в Україні. Олена Миколаївна у вигляді презентації та відеозапису охарактеризувала роботу компанії, її матеріальної бази, типорозміри контейнерів та розповіла про обов’язки логістів при здійсненні міжнародних морських контейнерних перевезень. Пізнавальною та цікавою для студентів була розповідь про здобуття вищої освіти за кордоном за спеціальністю «Управління ланцюгами постачань» та можливості працевлаштування за спеціальністю.

Дорощук Вікторія Олександрівна
старший викладач кафедри транспортних
технологій та технічного сервісу

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування