Науково-практична онлайн-конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів і студентів ННМІ “Сучасні технології у машинобудуванні та транспорті”

У третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки – День науки, встановлений Указом Президента від 14.02.1997 № 145/97. Цьогоріч він припав на 21 травня.

Уже традиційно в університеті щорічно у травні триває Фестиваль науки. 17 травня 2022 р. у рамках щорічного Фестивалю науки НУВГП 2022 відбулася науково-практична онлайн-конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів і студентів навчально-наукового механічного інституту “Сучасні технології у машинобудуванні та транспорті”, у якій взяли участь 60 учасників. Традиційно на даній конференції були заслухані результати наукових досліджень магістрів спеціальностей "Автомобільний транспорт", "Транспортні технології", "Гірництво" та "Галузеве машинобудуванння", які в подальшому відображаються у написанні магістерських робіт. Викладачі та студенти представили цікаві та ґрунтовні доповіді що відображали основні наукові результати усіх кафедр навчально-наукового механічного інституту.

Дякуємо всім учасникам конференції за активну роботу, бажаємо натхнення та подальших творчих успіхів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування