Науково-практична конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГІРНИЦТВІ, АГРОІНЖЕНЕРІЇ, МАШИНОБУДУВАННІ ТА ТРАНСПОРТІ»

Навчально-науковий механічний інститут відзначає професійне свято працівників науки – День науки, та проводить науково-практичну конференцію професорсько-викладацького складу, аспірантів, студентів «Сучасні технології у гірництві, агроінженерії, машинобудуванні та транспорті».

Уже традиційно в університеті щорічно у травні триває Фестиваль науки. 10 травня 2023 р. у рамках щорічного Фестивалю науки НУВГП 2023 відбулася науково-практична онлайн-конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів і студентів навчально-наукового механічного інституту “Сучасні технології у гірництві, агроінженерії, машинобудуванні та транспорті”, у якій взяли участь 50 учасників. Традиційно на даній конференції були заслухані результати наукових досліджень магістрів спеціальностей "Автомобільний транспорт", "Агроінженерія", "Транспортні технології", "Гірництво" та "Галузеве машинобудуванння", які в подальшому відображаються у написанні магістерських робіт. Викладачі та студенти представили цікаві та ґрунтовні доповіді що відображали основні наукові результати усіх кафедр навчально-наукового механічного інституту.

Програма конференції знаходиться за ПОСИЛАННЯМ

Дякуємо всім учасникам конференції за активну роботу, бажаємо натхнення та подальших творчих успіхів.

Микола Голотюк
доцент кафедри будівельних, дорожніх,
меліоративних, сільськогосподарських машин та обладнання

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування