Лекція від фахівця компанія “Trimble

Фахівцем компанії “Trimble” Тарасом Пилипака було проведено відкриту лекцію для студентів спеціальності “Агроінженерія” та викладачів кафедри будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин та обладнання.

Для студентів спеціальності “Агроінженерія” та викладачів кафедри “Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин та обладнання” та “Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства” 12 травня 2023 року провідний фахівець компанії “Trimble” Тарас Пилипака провів відкриту лекцію з дисципліни “Системи точного землеробства” про сучасні системи, що виробляє компанія “Trimble”, яка являється одним з провідних світових виробників систем для автоматизації процесів при обробці землі, посадці та зборі сільськогосподарських культур. На занятті було детально розглянуто питання з особливостей таких систем, як: Autopilot™ – це не просто система пілотування – це ваші нові можливості; CenterPoint® RTX – навігація з точністю до 2,5 см; TrueTracker® – система, що зберігає правильну траєкторію знаряддя; NextSwath™ – технологія автоматичного розвороту на кінці гону; RG-100 – обладнання, що тримає машину чітко в міжрядді просапних культур. Також було розкрито велику кількість новинок, які впроваджуються компанією “Trimble” в системи точного землеробства.
Викладачі кафедри та студенти мали змогу задати питання та отримали вичерпні відповіді, а також набути практичних навичок у використанні систем “Trimble”.
Після проведених лекцій Тарас Пилипака надав пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійної програми другого (магістерського) «Агроінженерія».
Висловлюємо щиру подяку Тарасу Пилипаці за цікаву та змістовну лекцію.

Шимко Андрій
доцент кафедри будівельних, дорожніх,
меліоративних, сільськогосподарських машин та обладнання

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування