Компанія «Аграрні системні технології» спільно готує студентів спеціальності «Агроінженерія»

Фахівцем компанії «Аграрні системні технології»  Олегом Євгеновичем Лобушком було проведено відкриту лекцію для студентів Навчально-наукового механічного інституту спеціальності “Агроінженерія” та викладачів кафедри агроінженерії.

29 лютого 2024 року студентам спеціальності «Агроінженерія» головний інженер холдингу «Аграрні системні технології» Олег Євгенович Лобушко провів лекція з систем точного землеробства та про сучасні системи, що впроваджує компанія холдинг «Аграрні системні технології», для автоматизації процесів при обробці землі, посадці та зборі сільськогосподарських культур. На занятті було детально розглянуто питання з особливостей таких систем, як: Autopilot™ – це не просто система пілотування – це ваші нові можливості; RG-100 – обладнання, що тримає машину чітко в міжрядді просапних культур. Також було розкрито велику кількість новинок, які впроваджуються компанією в системи точного землеробства.
Після проведених занять було обговорено питання з подальшої підготовки студентів, а також Олег Євгенович надав пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійної програми «Агроінженерія».
Керівництво кафедри агроінженерії навчально-наукового механічного інституту НУВГП висловлює щиру подяку компанії «Аграрні системні технології» за співпрацю та вагомий внесок у підготовку майбутніх фахівців.

 

Микола Голотюк
доцент кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування