IV Всеукраїнська науково-технічна інтернет-конференція у співпраці з фондом Intermarium «Інноваційні технології розвитку машинобудування та ефективного функціонування транспортних систем»

26 квітня 2023 року відбулась IV Всеукраїнська науково-технічна інтернет-конференція у співпраці з фондом Intermarium «Інноваційні технології розвитку машинобудування та ефективного функціонування транспортних систем» з нагоди 10-ої річниці створення кафедри транспортних технологій і технічного сервісу у Національному університеті водного господарства та природокористування.

Основні напрямки роботи конференції:
— інноваційні технології в машинобудуванні і транспорті;
— стратегії та перспективи розвитку автомобільного транспорту та транспортних засобів;
— транспортні технології, логістика, організація і безпека руху;
— сучасні технології організації та управління на транспорті.

У роботі конференції взяли участь понад 50 учасників, а також науковці університетів України. Розпочали роботу конференції з вітального слова проректора з наукової роботи та міжнародних зв'язків НУВГП, професорки, д.е.н. Савіної Наталії Борисівни та директора навчально-наукового механічного інституту НУВГП, професора, к.т.н. Марчука Миколи Михайловича. Також привітала учасників конференції та розповіла про історію створення кафедри Никончук Вікторія Миколаївна,
в.о. завідувача кафедри транспортних технологій і технічного сервісу Національного університету водного господарства та природокористування, докторка економічних наук, професорка.

В обговоренні проблем розвитку машинобудування та ефективного функціонування транспортних систем взяли участь доповідачі:

  1. завідувач кафедри автомобілів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, кандидат технічних наук, доцент Цьонь Олег Петрович;
  2. професор кафедри експлуатації та ремонту машин Центральноукраїнського національного технічного університету, доктор технічних наук, професор Аулін Віктор Васильович;
  3. доцент кафедри транспортних технологій і технічного сервісу Національного університету водного господарства та природокористування, кандидат технічних наук, доцент Хітров Ігор Олександрович.

А також студенти:

  • Арабаджи Анжеліка Віталіївна, студентка 3 курсу спеціальності «Транспортні технології» Національного університету водного господарства та природокористування;
  • Яценюк Микола Сергійович, студент 5 курсу спеціальності «Транспортні технології» Національного університету водного господарства та природокористування.



Ми щиро вдячні співорганізаторам та усім учасникам конференції.
Бажаємо усім мирного неба, наснаги та всього найкращого!
Все буде Україна!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування