Гнучкі навички в організації та самоорганізації освітньої діяльності

04 жовтня 2023 року відбулася відкрита лекція для студентів спеціальності «Агроінженерія» та викладачів кафедри агроінженерії на тему «Гнучкі навички в організації та самоорганізації освітньої діяльності».
Для студентів спеціальності 208 «Агроінженерія» та 201 «Агрономія» 04 жовтня 2023 року PhD, Owner & CEO консалтингового агентства HR BUSINESS PARTNER Тамара Матюх провела гостьову лекцію на тему: «Гнучкі навички в організації та самоорганізації освітньої діяльності».

Під час лекції Тамара Матюх розповіла студентам про формування гнучких навичок в організації та самоорганізації освітньої діяльності, таких як Soft skills та Hard skills. Soft skills (м’які навички) — невимірювані особисті навички, які є необхідними для забезпечення ефективної взаємодії між членами колективу та досягнення корпоративної та особистої мети. Hard skills (жорсткі навички) - це професійні уміння, навички та знання, які необхідні для виконання професійних задач. Також були детально розкриті такі важливі питання як влаштування на перше робоче місце.
Висловлюємо щиру подяку за проведену лекцію PhD, Owner & CEO консалтингового агентства HR BUSINESS PARTNER Тамарі Матюх.

Микола Голотюк
доцент кафедри агроінженерії

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування