День захисників і захисниць України в ННМІ

1 жовтня- величний і багатий на свята день - Покрови, День захисників і захисниць, День козацтва. Для нас, українців, це свято християнське і національне, воно символізує зв'язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу. Адже Україна з початку свого існування змушена була боротися із зовнішніми та внутрішніми ворогами за свою незалежність. Починаючи з Київської Русі і аж до сьогодні, українцям доводиться зі зброєю в руках відстоювати свою землю.

З нагоди цих свят у навчально-науковому механічному інституті був проведений виховний захід з студентами-першокурсниками.

Студентка 4-го курсу Анжеліка Арабаджі розповіла про історію цих свят, студент 5-го курсу Олександр Шеруда повідав історію життя і подвигу доцента кафедри автомобілів та автомобільного господарства Миколи Карнаухова. З цікавістю першокурсники слухали старшого викладача кафедри розробки корисних копалин Василя Семенюка, який зі зброєю в руках захищав нашу країну від російських зайд, а зараз, після важкого поранення, продовжує службу в рядах ЗСУ.

Про випускника спеціальності «Автомобільний транспорт»  Назара Небожинського, якому напередодні президент України присвоїв звання Героя України, розповів викладач кафедри автомобілів та автомобільного господарства Микола Пікула.

А завершився цей захід покладанням квітів до барельєфу Миколи Карнаухова,  встановленим при вході в третій корпус.

Ст. викладач кафедри 
автомобілів та автомобільного господарства
Микола Пікула

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування