Академічна мобільність студентів магістратури

Студенти спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) другого (магістерського) рівня вищої освіти Мартинюк Софія Петрівна та Вейтас Максим Віталійович взяли участь у спільному міжнародному онлайн-навчальному проекті "Simulation and multicriteria models for Industrial and Systems Engineering" Національного університету водного господарства та природокористування (Україна) та Автономного університету Сьюдад-Хуарес (Мексика).

З 15 лютого 2024 року по 30 квітня 2024 року студенти брали участь у вивченні та застосуванні сучасних методів моделювання та багатокритеріального аналізу в індустріальному та системному інженерінгу. Цей проект дав їм можливість не лише оволодіти новими технологіями, але й отримати цінний міжнародний досвід та практичні навички в роботі зі складними інженерними системами.
Участь у такому проекті є важливим кроком для розвитку кар'єри студентів та розширення їхнього кругозору в галузі транспортних технологій. Це також важлива можливість для обміну знаннями та досвідом з колегами з іншої країни та для поглиблення розуміння міжнародних тенденцій у сфері інженерії.
Кафедра транспортних технологій і технічного сервісу пишається своїми студентами, які активно залучаються до таких міжнародних проектів та прагнуть досягнення нових вершин у своїй професійній діяльності.

Мартинюк Софія Петрівна, діловодка кафедри ТТіТС

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування