ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ННІ ЕАВГ

18 червня 2024 року в ННІ ЕАВГ проводились збори трудового колективу

Перед проведенням зборів ректор НУВГП, професор Мошинський В.С. урочисто вручив грамоти та інші відзнаки працівникам ННІ.

На розгляд зборів трудового колективу було винесено наступний порядок денний:

  1. Щодо погодження кандидатури Сафоника Андрія Петровича на посаду директора навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства.
  2. Різне.

Кількісний склад персоналу навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства становить 64 науково-педагогічного працівника та 13 працівників допоміжного персоналу. Разом 77 працівників.
За даними реєстрації на зборах присутні 65 осіб.
Згідно з Порядком заміщення вакантних посад директорів навчально-наукових інститутів збори трудового колективу є правомірними при наявності кворуму працівників у кількості 58 осіб, що становить 75%.

Сафоник А.П. виступив зі звітом про виконану роботу за період виконання обовязків директора ННІ ЕАВГ, ознайомив з перспективним планом.

У виступах Рябенко О.А., Клепач М.І., Древецький В.В., Мельничук В.Г., Волк Л.Р. позитивно характеризували Сафоника А.П. як науковця та адміністратора.

У своєму виступі Мошинський В.С. просив колектив ННІ ЕАВГ підтримати кандидатуру Сафоника А.П. на посаду директора навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства, а такоз закликав допомагати йому у реалізації планів розвитку ННІ.

Після обговорення відбулось таємне голосування.

З результатами голосування ознайомив голова лічильної комісії: Зборами трудового колективу ННІ ЕАВГ на посаду директора навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства погоджено Сафоника Андрія Петровича.

Вітаємо Андрія Петровича і бажаємо йому успіхів у розвитку нашого інституту!

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування