Захист бакалаврських робіт студентами спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» на кафедрі ГТБГ

24 червня 2022 року на кафедрі гідротехнічного будівництва та гідравліки відбулася важлива подія – захист бакалаврських робіт студентами спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології».

Захист відбувся у «змішаному» онлайн і офлайн форматі. Гідротехніки продемонстрували хороший рівень фахової підготовки з результатами «відмінно» та «добре». Приємністю стала особиста присутність Кальмука Сергія, студента-військовослужбовця, який є учасником бойових дій і зараз боронить нашу державу.

Голова та члени комісії Хлапук М.М., Шинкарук Л.А., Волк Л.Р. та Токар Л.О. відзначили хорошу підготовку студентів та організацію самого заходу, за допомогою комп’ютерних технологій. Технічним забезпеченням для успішного захисту займався доцент кафедри ГТБГ Корнійчук В.І. Усім студентам було рекомендовано продовжити навчання у магістратурі.

На захисті були присутні усі викладачі та працівники кафедри, які приймали активну участь у обговоренні. Вони вкотре підкреслили важливість спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» у сфері водного господарства, а також цінність та необхідність гідротехніків для відбудови нашої держави.

Сподіваємося, що вже в грудні 2023 р. захист магістерських робіт відбудеться аудиторно, у мирний та спокійний час.

Зичимо випускникам-бакалаврам миру, здоров’я та успіхів у житті!

Все буде Україна!   

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування