Захист бакалаврських робіт студентами спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» 2023

29 червня 2023 року на кафедрах ННІ ВГП відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачами вищої освіти спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології».

На кафедрі водної інженерії та водних технологій захист відбувся у «змішаному» онлайн і офлайн форматі. Випускники продемонстрували хороший рівень фахової підготовки з результатами «відмінно» та «добре». Бакалаврську роботу захищав студент-військовослужбовець Федорчук Ігор Леонідович, який є учасником бойових дій і зараз боронить нашу державу.

Голова та члени комісії Турченюк В.О., Рокочинський А.М., Волк П.П. відзначили достатньо високий рівень підготовки студентів та якість виконання робіт. Тематика робіт охоплювала різні аспекти водогосподарської галузі, а саме питання відновлення та реконструкції осушувальних та зрошувальних систем, а також питання захисту територій від шкідливої дії вод. Організацію технічного забезпечення успішно налагодив доцент кафедри водної інженерії та водних технологій Коптюк Р.М.

Усім студентам було рекомендовано продовжити навчання у магістратурі.

На кафедрі гідротехнічного будівництва та гідравліки успішно відбувся захист бакалаврських робіт у форматі офлайн, в якому взяли участь здобувачі вищої освіти групи ГТБ-41, ГТБз-51 та ГТБВТз-31і. Головою ЕК був Хлапук М.М., членами ЕК були Шинкарук Л.А., Корнійчук В.І. та Пінчук О.Л., секретарем Ярмолаєв О.А.  ЕК відзначила хороший рівень підготовки бакалаврів, цікавість та важливість тематики випускових робіт. Усі випускники-бакалаври отримали оцінки "відмінно" та "добре". Усім рекомендовано продовжити навчання в магістратурі на ОП "Гідротехнічне будівництво" спеціальності 194 "Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології".

На кафедрі гідроінформатики захист проводився офлайн. Голова та члени комісії Клімов С.В., Ткачук М.М., Новачок О.М., секретар Романюк І.В. також відзначили високий рівень підготовлених кваліфікаційних робіт, їх актуальність та відповідність напрямкам кафедри. 

На захисті були присутні усі викладачі та працівники кафедри, які взяли активну участь у обговоренні доповідей здобувачів. Вони вкотре підкреслили важливість спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» у забезпеченні сталого функціонування водного та сільського господарства нашої держави.

Бажаємо випускникам-бакалаврам миру, здоров’я та успіхів у житті!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування