З Днем Української Державності!

Сьогоднішній день є нагадуванням для кожного з нас про тисячолітню історію творення Української держави, яка збудувалася на фундаменті, закладеному великими князями та княгинями ще за часів Київської Русі.

Символічним є поєднання свята Хрещення Київської Русі, яке відбулося у 988 році за часів правління князя Володимира Великого, та свята Дня Української Державності. Сміливим та значущим кроком було прийняття християнства на державному рівні. Це дозволило відбутися духовному, політичному, економічному та культурному підйому в давній Русі. Сьогодні Божі принципи та цінності зміцнили й нашу країну.

Тепер не на словах знаємо якою важкою боротьбою здобуто незалежність, територіальну цілісність та єдність нашої держави.

Сьогодні викладачі та студенти ННІЕАВГ об’єднуються аби утвердити здобуту силами усіх наших Героїв перемогу в державотворенні України, зберегти історичну справедливість та вшанувати усіх полеглих та тих, хто продовжує цю боротьбу. Щорічно з нагоди святкування Української державності у нашому місті відбувається урочисте підняття Державного прапору України, а також вшанування всіх Героїв України покладанням квітів до могил загиблих учасників російсько-української війни та Революції Гідності. Серед загиблих є студенти, що навчалися на різних спеціальностях нашого інституту.

Вічна пам’ять випускнику спеціальності "Гідротехнічне будівництво" Івану Олександровичу Якимовичу, випускнику спеціальності “Гідромеліорація” Юрію Борисюку, випускнику спеціальності “Гідротехнічне будівництво” Сергію Савчуку, випускнику спеціальності “Науки про Землю (Геологія)” Петру Новицькому, випускнику спеціальності “Автоматизоване управління технологічними процесами” Мар’яну Пушкару, студентам спеціальності “Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології” Андрію Василишину, Андрію Домашину, студенту спеціальності “Гідромеліорація” Андрію Благодиру.

Нам дуже боляче зараз, але ми продовжуємо вірити та надіятись, що зовсім скоро сонце Божої правди зійде над нами і просвітить всяку темряву і наша земля заспокоїться від запеклої боротьби, а в серцях знову запанує мир та затишок. І ми не будемо посоромлені у своїй надії!

 Студентка групи ГБВВ-21 Гусаренко-Барська Ревекка
Студент групи ГБВВ-11 Гусаренко-Барський Петро

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування