Всесвітній день водних ресурсів

22 березня на кафедрі водної інженерії та водних технологій студенти 1 та 2 курсів спеціальності «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» відзначили Всесвітній день водних ресурсів, що проходив під девізом «Вода для миру».

Круглий стіл на кафедрі був присвячений важливим питанням сучасності, пов'язаним із впливом війни, змінами клімату та господарською діяльністю на воду, як найціннішого природного ресурсу.

Учасники круглого столу обговорили різноманітні аспекти водних проблем: вплив війни та змін клімату на водні ресурси, заходи для захисту та збереження води, раціональне використання водних ресурсів, впровадження нових технологій очищення води та біоплато, альтернативні джерела прісної води, аналіз стану річкових систем, необхідність відновлення Каховського водосховища та наслідки дефіциту водних ресурсів на півдні України та інше. Чабалець Тетяна підготувала презентацію на англійській мові.

Учасники круглого столу дійшли висновку, що раціональне управління водними ресурсами є невід'ємною складовою забезпечення стабільності, процвітання та миру.

У Круглому столі взяли участь Петро, Ревекка та Єлізавета Гусаренко-Барські, Вікторія та Олександра Козицькі, Станіслав Богельський, Григорій Ярмолюк, Галина Шахворостова, Єлизавета Шкабара, Дарія Попчук, Ігорь Черненков, Тетяна Чабалець, Роман Ткачука, Олександр Федюра, Ілона Панасюк, Владислав Голодюк, Роман Філіпов та Богдан Квітковський.

 

Світлана Козішкурт

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування