Відкриття філії кафедри геології та гідрології на виробництві

Філію кафедри геології та гідрології Національного університету водного господарства та природокористування при підприємстві групи компаній "Амбер Гальбин" відкрили 14.06.2023 р. у селі Кривиця Дубровицької міської громади.

Відтепер студенти нашого  університету проходитимуть практику на родовищах бурштину та братимуть участь у  пошуках, геологічній розвідці і видобутку корисних копалин. Це позитивне вплине на якість їхньої практичної професійної підготовки, вважає в.о. кафедри геології та гідрології НУВГП Віктор Мельничук, про що він сказав під час виступу.

Крім того, у філії кафедри геології та гідрології вчені з різних закладів проводитимуть польові дослідження в галузі геології твердих копалин, що є необхідним для розвитку української науки. На виробництві вчені напрацьовуватимуть рекомендації для бізнесу стосовно раціональних способів видобутку бурштину та рекультивацію земель, зазначила завідувачка відділу корисних копалин Інституту геологічних наук Національної академії наук України Олена Ремезова.

Тут також вивчатимуть вплив видобутку бурштину  на довкілля, щоб потім обговорювати результати з місцевими жителів. Таким чином піднімати їхній рівень освіченності в питаннях надрокористування.

Відкриття філії НУВГП ініціював співвласник групи компаній "Амбер Гальбин" Олег Богельський. У виступі він зазначив, що знання і досвід - це стратегія успіху його бізнесу. Пан Богельський також нагадав, що в університеті навчаються сім керівників підприємств групи компаній.

На відкритті філії виступили також представники влади, зокрема, Голова Сарненської військової райадміністрація Олександр Кохан та Голова Дубровицької міської ради Богдан Микульський та інші запрошені.

Віктор Мельничук, в.о. кафедри геології та гідрології НУВГП

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування