Український прапор 2023

Синьо-жовтий прапор – це символ державності, спротиву та незламності українського народу перед ворогами.

Історія нашої країни збагатила нас традиціями, якими ми пишаємось та дбайливо оберігаємо, щоб не занедбати свою ідентичність, та цілісність нашої України. Синьо-блакитний стяг майорить тепер чи не над кожною домівкою, в транспорті, на бігбордах та навіть в одязі. Для кожного з нас він є символом незламності української нації та держави, в якій віками велася запекла боротьба за свободу та незалежність. 

 

Обидва кольори Українського прапора несуть у собі глибоке символічне значення. Наш прапор змальований з широких українських ланів стиглої пшениці та безтурботного, мирного та ясного неба. Таке поєднання засвідчує нашу любов до природи, та є безсловесним вираженням вдячності Богові за ці дари. Нам хочеться зберегти ці пейзажі, зберегти плодовитість нашої землі та найголовніше - спокій нашого неба. 

 

Вперше Український прапор був прийнятий на державному рівні 28 січня 1992 року. Ця подія стала важливим кроком державотворення, який об’єднав усіх українців, не залежно від їхніх переконань, політичних поглядів та статусу. Цей символ спонукає нас кохати свою Батьківщину, пам’ятати її історію та вшановувати людей, які стали жертвами багаторазових спроб ворога стерти з лиця землі пам’ять про Україну та українців. 

 

Нині синьо-жовтий прапор - це картина нашого майбутнього, до якого з болем у серці та слізьми на очах ми невпинно йдемо.

 

Гусаренко-Барська Ревекка

Гусаренко-Барська Єлизавета

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування