Робочий візит професора П. Новака з Чеського технічного університету в Празі

В рамках грантового проєкту " Зміцнення професійного потенціалу в галузі числового моделювання потоків" відбувається робочий візит д.т.н., професора кафедри гідротехнічних споруд Петра Новака (факультет будівництва, Чеський технічний університет в Празі). Проект фінансується в межах проєкту "Зміцнення потенціалу державних університетів в Україні та Молдові" від Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.
Вчора, 11.09.2023р. відбулися зустрічі з в.о. директора навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства Сафоником А.П., завідувачем кафедри гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин Рябенком О.А., доцентами цієї ж кафедри Сунічуком С.В., Тимощуком В.С. та аспірантами Гербою О.В. та Зайчуком Р.М. Також Петр Новак зустрівся з в.о. завідувача кафедри гідротехнічних споруд та гідравліки – Шинкаруком Л.А., професором цієї ж кафедри – Хлапуком М.М. та доцентом кафедри Корнійчуком В.І. Під час зустрічі була проведена екскурсія по навчальній гідротехнічній лабораторії.
Крім того відбулася зустріч з проректоркою з наукової роботи та міжнародних зв'язків Савіна Н.Б. На зустрічі учасники обмінялися думками щодо основних мети та завдання грантового проєкту «Зміцнення професійного потенціалу в галузі числового моделювання потоків».

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування