Робочий візит Джеффрі У. Фредерікса, менеджера проекту USAID «Harvest»

26.07.2024 з робочим візитом НУВГП відвідав Джеффрі У. Фредерікс - менеджер з інфраструктури проекту «Врожай» Агентства США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development, USAID)

Агентство США з міжнародного розвитку USAID реалізовує нову програму USAID «Harvest» («Урожай»), яка допоможе пом'якшити вплив російської війни на сільськогосподарське виробництво в Україні та прискорити економічне відновлення України. Програма Harvest стане одним із елементів створеної USAID унікальної «Ініціативи стійкості сільського господарства в Україні» (AGRI-Україна). Починаючи з липня 2022 року,  USAID вклало до неї ресурси обсягом понад 350 млн, та залучило ще більш як $370 млн з боку приватних партнерів та інших донорів – пропонуючи модель дієвої співпраці з приватним бізнесом. Підтримка AGRI-Україна охоплює вже понад 32% зареєстрованих в Україні с/г виробників, які отримують насіння, добрива, засоби захисту рослин, можливості для зберігання врожаю, доступ до фінансових ресурсів та інші послуги. Це допомогло понад 14 тис. українських аграріїв зібрати врожай 2022 та 2023 рр. і провести посівну 2024 року.

Дана зустріч була присвячена перспективам відновлення меліоративних систем в Україні за допомогою програми USAID «Harvest» та участі в цьому процесі Національного університету водного господарства та природокористування.

В зустрічах брали участь ректор НУВГП, проф. В. Мошинський, директор ННІ ЕАВГ, проф. А. Сафоник, проф. кафедри водної інженерії та водних технологій В. Сташук, та інші.

З перекладом допомагала п. Анна Кармазановська.

Матеріал підготував С.Клімов

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування