Продовжується співпраця між НУВГП та Науково-Виробничою Фірмою "Інпроект"

Продовжується співпраця між НУВГП та Науково-Виробничою Фірмою Інпроект (м. Київ), яка надає для використання в навчальному процесі найсучаснішу версію комп’ютерної програми "Інпроект - Випуск Кошторисів" (далі – КП «ІВК»).

Сьогодні НУВГП отримав черговий сертифікат, на 2021 рік, для використання КП «ІВК».

Комп'ютерна програма ”Інпроект – Випуск кошторисів”  призначена та успішно використовується для автоматизованого визначення вартості нового будівництва, реконструкції, капітального ремонту і технічного переоснащення будівель і споруд різного призначення, їх комплексів, лінійних об'єктів інженерно-транспортної інфраструктури, реставрації пам'яток архітектури та містобудування, а також для визначення вартості ремонтно-будівельних робіт, які здійснюються на будовах промислового та іншого призначення, з урахуванням галузевих і технологічних особливостей.

КП «ІВК» рекомендується листом Мінрегіонбуду України для застосування учасниками інвестиційного процесу при визначенні вартості будівництва, що свідчить про високу якість даного програмного продукту, який забезпечує правильність визначення вартості будівництва на всіх стадіях.

КП ІВК дозволяє швидко і вірно виконувати розрахунки, необхідні для визначення вартості будівництва та вартості проектно-вишукувальних робіт, а також формувати документацію в повній відповідності з вимогами ДСТУ Б Д.1.1-1: 2013 "Правила визначення вартості будівництва" і ДСТУ Б Д. 1.1-7: 2013 "Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво".

Проходячи навчання в комп’ютерному класі на кафедрі гідроінформатики зі складання кошторисних розрахунків вартості будівництва з використанням КП «ІВК» студенти ознайомлюються з програмним інтерфейсом, навчаються кошторисній справі на практиці, вчяться правильно враховувати особливості визначення вартості на різних етапах будівництва.

С. Клімов, 
завідувач кафедри Гідроінформатика

 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування