Online conference of The EU-Waterres project 2023

Участь в семінарі в рамках EU-WATERRES PROJECT

25.04.2023 науковці ННІ ВГП (Пінчук О., Клімов С., Герасімов Є., Куніцький С. та ін.) брали участь у семінарі, організованому за проектом “EU-WATERRES: EU-integrated management system of cross-border groundwater resources and anthropogenic hazards” - «EU-WATERRES: інтегрована в ЄС система управління транскордонними ресурсами підземних вод і антропогенними небезпеками». Метою проекту є сприяння скоординованому управлінню та інтегрованому захисту транскордонних підземних вод шляхом створення геоінформаційної платформи.

Організатором онлайн-семінару є Дочірнє підприємство ПрАТ “НАК „Надра України” ДП «Західукргеологія”. Захід організовано за підтримки Львівської обласної військової адміністрації та Державної служби геології та надр України.

Основна мета онлайн-семінару – інформування всіх зацікавлених установ і організацій про хід реалізації проекту, геопортал EU-Waterres Map Portal, його структуру, можливості і практичне застосування, а також всі питання, що пов’язані з водозабезпеченням та моніторингом підземних вод.

Онлайн-семінар спрямований, в першу чергу, для установ, організацій, фахівців, що задіяні в управлінні підземними водами, у діяльності по водозабезпеченню населення, контролі стану підземних вод, для фахівців наукових інституцій, для представників територіальних громад.

Більш детально про захід: https://eu-waterres.eu/2023/04/20/online-lviv-conference-on-april-25-26-2023/

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування