ICSF 2021

Розпочато прийом статей на другу міжнародну наукову конференцію сталого майбутнього ICSF 2021 (The International Conference on Sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters (ICSF)) яка почне роботу 19 травня 2021 р.

В рамках конференції, яка скоріш за все буде проводитись он-лайн будуть проведені ряд воркшопів: в Кривому Розі, Києві та Рівному.

Зокрема на базі НУВГП плануємо провести Water Management and Environmental Engineering Workshop (WaterManEnvE-WS'2021)Rivne

ICSF 2021 - це рецензована міжнародна конференція, яка є головним міждисциплінарним форумом для соціологів, учених-біологів, інженерів і практиків, щоб представити свої останні результати досліджень, ідеї, розробки і впровадження. 

ICSF вносить вклад в усі аспекти сталого розвитку, зосереджуючи увагу на стику забезпечення стійкості навколишнього середовища і розвитку технологій, а також на їх більш широких наслідки для корпорацій, уряду, освітніх установ, регіонів і суспільства як в даний час, так і в майбутньому.

 Cайт конференції - https://icsf.ccjournals.eu/2021/index2.html.

Запрошуємо вас взяти участь у конференції і сподіваємося на плідну співпрацю!

Авторам пропонується подати статті (6+ сторінок) з результатами оригінальних досліджень через HotCRP ( https://notso.easyscience.education/icsf/2021 ) 31 грудня 2020 року.

Представлені статті будуть рецензовані трьома рецензентами на основі технічної якості, релевантності, оригінальності, значущості та чіткості. За необхідності буде залучений четвертий, додатковий рецензент. Програмний комітет використовуватиме ці рецензії для визначення того, які документи будуть прийняті для представлення на конференції. Результат рецензування буде повідомлено авторам, що подали заявку, електронною поштою, разом із коментарями рецензента, якщо такі є.

Прийняті статті, написані англійською мовою, будуть опубліковані як спеціальний випуск журналу E3S Web of Conferences (eISSN: 2267-1242 / видавець: EDP Sciences ) через два місяці після конференції.

Основні вимоги до матеріалів на конференцію

Матеріал повинен:

  • бути виконаний якісною англійською мовою;
  • бути оригінальним (ніде не опублікований частково або повністю і його не передано в інші місця для одночасного розгляду);
  • представлений на конференції (на конференції повинен бути присутнім як мінімум один автор кожної статті);
  • відповідати основним науковим напрямам конференції.

Приймається максимум дві статті від одного автора.

В одній статті не повинно бути більше п'яти авторів.

Кількість посилань в списку літератури має бути не менше 10.

Самоцитування не повинне перевищувати 10%.

Авторам рекомендується керуватись вимогами Комітету з етики публікацій (COPE) з усіх аспектів етики публікації (http://publicationethics.org/) і строго дотримуватися етичних правил, описаних на https: //www.e3s-conferences. org / about-the-journal / publishing-policy-ethics, зокрема:

    • Одне дослідження не розбивається на кілька частин для збільшення кількості представлених матеріалів і не передається в різні редаговані книжкові проекти або журнали або в один журнал з плином часу (наприклад, «салямі-видавництво»).
    • Ніякі дані (включаючи зображення) не були підроблені для підтвердження висновків рукописи.
    • В матеріалі відсутній плагіат.
    • Повинні бути надані відповідні посилання про інші роботи (це включає в себе матеріал, який ретельно скопійований (майже дослівно), резюмовані і/або перефразовані), для дослівного копіювання матеріалу використовуються лапки, а для матеріалів, що охороняються авторським правом, надаються дозволи.
    • Від всіх співавторів та відповідальних органів в університеті/організації, де виконувалася робота, до подачі роботи було отримано згоду на подачу роботи.
    • Автори, імена яких вказані в заявці, внесли значний вклад в наукову роботу і тому несуть колективну відповідальність за результати.
  • У зв'язку з просуванням міжнародного співробітництва авторів і вагомістю конференції ми очікуємо, що не менше 40% авторів будуть з-за меж України.

Роботи, що не відповідають вказаним критеріям розглядатись не будуть.

Матеріали конференції буде опубліковано в E3S Web of Conferences.

Індексування E3S Web of Conferences наведено тут: https://www.e3s-conferences.org/about-the-journal/indexed-in.

Матеріали попередньої конференції (ICSF 2020) можна знайти тут: https://www.e3s-conferences.org/articles/e3sconf/abs/2020/26/contents/contents.html

Вимоги до оформлення матеріалів наведено тут: https://www.webofconferences.org/doc_journal/instructions/woc_2col.doc

Вимоги до оформлення посилань наведено тут: https://www.springer.com/cda/content/document/cda_downloaddocument/Key_Style_Points_MathPhysRef.pdf

Матеріали надсилаються через сайт конференції або за посиланням: https://notso.easyscience.education/icsf/2021/paper/new

Прийом матеріалів закінчується 31 грудня 2020 р.

 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування