День працівників водного господарства 2022 (Україна)

Вітаємо з професійним святом – Днем працівників водного господарства!

Шановні працівники водного господарства - працівники Державного агентства водних ресурсів України, БУВРів, регіональних офісів водних ресурсів, міжрегіонального офісу захисних масивів дніпровських водосховищ, дорадчих органів Держводагентства, обласних секторів водного господарства, викладачі, співробітники та студенти! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників водного господарства України.

У важкий час цьогоріч ми зустріли цю дату. Багато наших колег на фронті зі зброєю в руках захищають Україну від загарбників. Багато вимушені покинути свої домівки. Всі потерпають від бойових дій та їх наслідків. Однак ми не здаємось, ми перемагаємо! На своїх робочих місцях кожен з вас життєво важливий - для жителів, для промисловості, для економіки і для всієї України! Водники продовжують виконувати відповідальні завдання: оберігають водні багатства України, налагоджують якісне водопостачання, гарантують безпеку населення від затоплень і підтоплень, регулюють водний режим та подають воду для зрошення аграріям, виконують безліч інших важливих функцій.

Нагадуємо, що свято встановлено «…Ураховуючи вагомий внесок працівників водогосподарсько-меліоративного комплексу у розвиток водного господарства і меліорації земель, задоволення потреб населення і галузей національної економіки у водних ресурсах…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників водного господарства» від 18 березня 2003 року № 226/2003.

Тому сьогодні висловлюємо слова подяки й пошани працівникам водного господарства за їх професіоналізм та плідну працю, спрямовану на вирішення актуальних питань використання, охорони та відтворення водних ресурсів України. Зичимо їм міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, добробуту, невичерпної енергії, успіхів у житті та праці! А найголовніше - швидкої перемоги України!

Слава Україні!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування