Climate Smart Utilities – Tools for adaptation under uncertainty 2021

Ініціатива IWA Climate Smart Utilities підтримує комунальні підприємства в прагненні досягти вуглецевої нейтральності при адаптації до зміни клімату. Адаптація до впливу зміни клімату у водній системі вимагає розуміння небезпек, які можуть вплинути на систему та її вразливості. Ця інформація може бути використана як основа для визначення та впровадження заходів з адаптації.

Викладачі ННІВГП та здобувачі вищої освіти, зокрема учасники студентського наукового гуртка "Гідроінформаційні технології у водному господарстві" - мали можливість прийняти участь в онлайн-заході: "Climate Smart Utilities – Tools for adaptation under uncertainty" від International Water Association - IWA. Цей вебінар демонструє застосування інструментів адаптації, які можуть підтримати "водні" підприємства в адаптації до зміни клімату в умовах невизначеності, як загальної стратегії забезпечення стійкості до клімату.
Основна увага на цьому вебінарі зосереджена на підходах до оцінки ризиків знизу вгору, таких як аналіз прийняття рішень на основі кліматичних ризиків (CRIDA) і структура дерева рішень (DTF), яка надає рекомендації по поетапному плануванню для планувальників водних ресурсів, менеджерів та інженерів для впровадження надійного водопостачання. управління. Буде наведено приклади того, як такі інструменти можна використовувати для визначення потенційних ризиків і вразливості для муніципальних систем водопостачання, а також для пропонування конкретних заходів адаптації для зниження майбутнього ризику для водної безпеки.
Мети навчання - після цього вебінару учасники зможуть:

  • Отримайте огляд структури та застосування таких інструментів, як CRIDA та DTF, для підприємств водопостачання, щоб підтримувати надійне прийняття рішень щодо адаптації.
  • Отримати розуміння застосування підходів знизу вгору для вирішення проблем кліматичної невизначеності та зниження ризику.
  •  Надихнулися та побачили переваги дізнатися більше про ці інструменти та застосувати їх на практиці

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування