65-річний ювілей МЕЛЬНИЧУКА ВІКТОРА ГРИГОРОВИЧА

Сьогодні святкує свій 65-річний ювілей професор кафедри геології та гідрології, доктор геологічних наук, професор, МЕЛЬНИЧУК ВІКТОР ГРИГОРОВИЧ

Вельмишановний Вікторе Григоровичу!

У цей сонячний день Вашого народження прийміть найщиріші вітання від колективу кафедри геології та гідрології та всього ННІ ВГП!
Професіонал своєї справи, поважний науковець, талановитий педагог, людина невпинного життєвого оптимізму: пишаємося тим, що маємо можливість спільно з Вами розвивати науку, виховувати молоде покоління геологів, географів реалізовувати креативні ідеї та втілювати актуальні напрацювання. Радіємо Вашим здобуткам та досягненням, цінуємо надійність та дружні відносини у колективі. Ваша відповідальність, працелюбність, відданість улюбленій справі, мудрість та оптимізм викликають велику повагу з боку колег, співробітників та студентів. Ми всі захоплюємося Вашою особистістю і вважаємо Вас одним із найвидатніших та найталановитіших українських геологів, а Ваш внесок у розвиток новітньої геологічної освіти та науки України – неоціненним.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, плідної праці, нових наукових звершень та добрих справ! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди і непорозуміння.
Бажаємо побільше хороших днів, щасливих подій і миттєвостей, радісних звісток і свят, щоб Ваші старання були виправдані вдячністю Ваших учнів. Нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних, удачею, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм.

Всіх благ Вам! Многая літ!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування