Відбулася регіональна конференція "Функціонування правоохоронних органів в умовах сучасності"

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

На базі ННІ права відбулася Регіональна науково-практична он-лайн конференція «ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ В УМОВАХ СУЧАСНОСТІ». 

Розпочався захід з вітального словая Савіної Н.Б., д. екон. н., професора, проректора з наукової роботи та міжнародних зв'язків Національного університету водного господарства та природокористування

Вступне слово було надано Цимбалюку В.І., к.ю.н., професору, директору навчально-наукового інституту права Національного університету водного господарства та природокористування.

У пленарному засіданні взяли участь:

-  Овідюк Василь Петрович, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області. Тема доповіді: «Роль РЦНБВПД у забезпеченні захисту особи від обвинувачення».

-  Семчук Андрій Григорович, к.ю.н., директор Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Тема доповіді: «Особливості судово-експертного та техніко-криміналістичного забезпечення діяльності органів внутрішніх справ та правоохоронних органів».

-  Шурпик Віктор Вікторович, старший лейтенант поліції, командир взводу №2 роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області при Департаменті патрульної поліції, Тема доповіді: «Роль та місце правоохоронних органів у розбудові демократичної правової держави»

-  Мельник Анна Сергіївна, провідний фахівець Рівненського міжрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації у Рівненській області». Тема доповіді: «Пробація – можливості для змін».

-  Швець Оксана Михайлівна, к.ю.н., доцент кафедри правових природоохоронних дисципліннавчально-наукового інституту права Національного університету водного господарства та природокористування. Тема доповіді: «Забезпечення публічної безпеки в ОТГ».

Секційне засідання відбувалося за участі здобувачів вищої освіти спеціальностей 081-Право та 262- Правоохоронна діяльність.

Програма заходу у прикріпленому файлі.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування