Стартувало навчання за програмою неформальної освіти "Юридична журналістика"

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

23 жовтня 2020 року на базі Навчально-наукового інституту права при Національному університеті водного господарства та природокористування стартував навчальний процес курсу неформальної освіти «Юридична журналістика». До освітнього проєкту, залучені найкращі правники, журналісти, фото- та відео- оператори Рівненщини.

Чи варто традиційно навчатися, присвятивши чотири чи й шість років дорогоцінного життя, чи «забити» взагалі і вчитися на власних помилках та практиці? Це питання завжди було і буде актуальним для тих, хто планує бути журналістом. На щастя, можливості сучасного світу дозволяють здобувати знання за невеличкий проміжок часу. Це надзвичайно крута можливість: здобути колосальний досвід з професіоналами, які розвиваються у сфері медіа, права та педагогіки. Наразі кожен активний громадянин може стати журналістом. Втім, щоб висвітлювати навколишні події професійно, варто розуміти журналістські стандарти, мати певні навички та чітко розуміти юридичну відповідальність.  На перших парах здобувачів знайомлять з креативним письмом, аналітичними та художньо-публіцистичними жанрами, серед яких особлива увага приділялася замітці, репортажу та інтерв’ю.

«Юридична журналістика» - це більше ніж курс. Це не тільки репортерство: піти, побачити й розповісти про те, що відбувається. Журналістика – це свого роду спосіб життя. 

Цей проєкт є ефективним регулятором процесу формування таких soft skills у здобувачів освіти, як письмової та усної комунікації, уміння працювати у команді, створювати та реалізовувати проєкти та розвиває лідерські якості. Обираючи навчання за програмою неформальної освіти, студенти мають можливість розширити свою індивідуальну освітню траєкторію.

АНАСТАСІЯ БАГАТКО

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування